Akorát já to mám s jídlem tak, že mám asi ptačí žaludek a stačí mi opravdu málo abych se najedla (ale o to častěji). Snažím se jíst tak nějak zdravě a kvalitně, protože mám pak z jídla mnohem lepší pocit a také mi to chutná. Ale něčemu sladkému nikdy
Nakládané papriky mám obzvlášť ráda k sekané a bramborové kaši. Proto jsem si udělala zásobu, abych si kdykoliv mohla nějakou papriku dát. Navíc je to tak jednoduché.
Recepty které mám ráda na ... ( viz. recept Bramborák z rubriky Tradiční česká kuchyně). Pekáček pečlivě zakryjeme alobalem aby nám neunikala pára. Pekáček dáme do trouby na 180°C a pečeme hodinu. Po hodině opatrně vytáhněte pekáček z trouby
Nakonec celé posypeme nakrájenými olivami, pokapeme olivovým olejem a posypeme hodně hustě sýrem. A dáme péct do trouby, dokud cuketa nezměkne. Doba pečení je na vkusu, já mám ráda cuketu tvrdší, naopak muž rád měkkou.
1 Tři větší brambory, pokrájené, 7–8 stroužků česneku, na plátky a lžičku kmínu zalijte 750 ml vody a vařte, dokud brambory nezměknou; pak přisypte 2 lžičky sušené majoránky a vylovte brambory. Jednu cibuli, pokrájenou, osmahněte na sádle nebo oleji,
Recept na smaženici doplněnou o mladé kopřivy a uzené tofu. Číst více 15 min ... Mám ráda kopřivy pro jejich super účinky na zdraví. Tak jsem zkusila kopřivový špenát bez mléka a vajíček. ... česká kuchyně | vařili 3 lidé 3,4 71 hodnocen í. Číst více
Všechno, co mám ráda. ... Letní řada oblíbeného pořadu nás seznámí s novými lidmi, kteří mají skvělé nápady, recepty a návody, jak si vylepšit a zpříjemnit domov i zahrady. Připravili: J. Timková, E. Čejková Vašková, V. Poláčková, J. Kadeřábek, K. Vo
Tématické fráze: cinska jidla čínská jídla recepty recepty na čínská jídla činske kung pao maceny skrob pravé kung pao pravé čínské kung pao nejlepší kung pao recept na prave kung pao čínské jídlo kuřecí kumpao čím nahradit rýžové víno příprava kung
Barevná kuchyně pro mě znamená jednoduché, pestré a zdravé jídlo, které zvládne uvařit každý. V minulém článku jsem se rozepsala o tom, jak to mám s jídlem od dětství a dnes bych chtěla pokračovat v tom mém věku 40+ :). Jak už jsem psala minule, do 3
Nejprve připravíme salát. Brambory a zeleninu nakrájíme na kostičky a smícháme se všemi surovinami. Dochutíme a necháme chvíli uležet.Na přeliv...